Finns på ditt apotek

SÅ HÄR FUNGERAR TRANS-VER-SAL

TRANS-VER-SAL® är en enkel och smärtfri behandling av vårtor. Behandlingen sker när du sover och ger en precis lokal behandling exakt på vårtan. Du kan anpassa plåstret efter vårtans storlek genom att klippa till det så att det bara täcker vårtans yta.

Plåstret slängs på morgonen och under dagen fortsätter den salicylsyra som gått in i vårtan under natten att verka. Du kan tex. tvätta händer och fötter som vanligt det påverkar inte behandlingen.Det som utmärker TRANS-VER-SAL® är sättet att avge salicylsyra till vårtan.Under 8 timmar frisätter TRANS-VER-SAL® salicylsyra i en jämn och hög koncentation djupt ner i vårtan. Detta innebär att vårtan snabbt och effektivt löses upp och kan avlägsnas.Vårtan kommer att försvinna och ny hud kommer att bildas och läkningen sker helt utan ärrbildning.

Effektivt, hudvänligt och smärtfritt

TRANS-VER-SAL® sklijer sig från andra produkter genom att frisätta salicylsyra under totalt 8 timmar. Salicylsyran finns i en gel i plåstret. När gelen kommer i kontakt med vatten startar frisättningen av salicylsyran som tränger allt djupare ner i vårtan. Detta gör TRANS-VER-SAL® så effektivt att vårtan redan efter några dagar kommer att minska i storlek. Processen illustreras på bilden till höger. Eftersom TRANS-VER-SAL® fixeras med plåster exakt på vårtan, gör det produkten mycket hudvänlig, till skillnad från lösningar som lätt kan komma ut på frisk hud och irritera.

1. Mjuka upp vårtans yta varsamt med filen

2. fukta vårtan med ljummet vatten

3. Lägg på plåstret med den blå sidan uppåt

4. Fäst plåstret med den medföljande häftan

Hur använder jag TRANS-VER-SAL®?

Innan sänggående filas vårtan varsamt för att rugga upp vårtans yta. Tag sedan en tops med ljummet vatten och gnid in i vårtan. Om plåstret är för stort, klipp till det så att det passar vårtan.Fixera plåstret med medföljande häfta. Under 8 timmar tränger substansen ner i vårtan.

På morgonen slängs plåstret och du går plåsterfri på dagen. Du kan tvätta området för vårtan utan att det påverkar resultatet av din behandling.På kvällen upprepas proceduren och detta görs till dess att vårtan är borta.

Behandlingen tar ca 3-6 veckor beroende på vårtans motståndskraft. Tänk på att behandla tills all vårtvävnad är borta för att vårtan inte skall komma tillbaka.

Viktigt att tänka på!

- Välj rätt storlek på plåster – vid behov klipp plåstret

- Behandla tills hela vårtan försvunnit

- Fukta vårtans yta med ljummet vatten för att aktivera gelen

- De flesta vårtor försvinner inom 3-6 veckor

- Läker utan smärt eller ärrbildning.

Buy now